Reuters: Πιστή αποτύπωση των παρανοϊκών δηλώσεων του Ερντογάν και των απειλών κατά της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πολιτική των ίσων αποστάσεων από μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού και φυσικά από τον ανεκδιήγητο Στόλτενμπεργκ.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το πρόσφατο ρεπορτάζ του Reuters αποτελεί μία αναπαραγωγή των απειλών του Ερντογάν, ο οποίος αλλοιώνει την ιστορία, απειλεί ευθέως με εισβολή την Ελλάδα και πανηγυρίζει για την γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας. Το διεθνές πρακτορείο αντί να αντιπαραβάλει τις προβλέψεις του διεθνούς δικαίου και την ιστορική πραγματικότητα, αναλώνεται μόνο στην παρουσίαση της νερόβραστης ανακοίνωσης της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία είναι του τύπου « Δεν ακολουθούμε την Τουρκία στον κατήφορο», που φυσικά δεν μπορεί να απεικονίσει την συνεχιζόμενη τουρκική θηριωδία!

3F4BB6DD B356 4436 A13B E8464DE9AA8A
Το κατάπτυστο ρεπορτάζ του Reuters

Αντίθετα, οι θέσεις και οι απαράδεκτοι ισχυρισμοί του Ερντογάν – μαζί φυσικά με τις απειλές – καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου και ο αναγνώστης μένει με την εντύπωση ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα νησιά που ανήκουν στην Τουρκία…

Κάποιοι στην κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι το να αναλώνονται συνεχώς με ύμνους στον Μωϋσή και να αφήνουν την χώρα να διασύρεται διεθνώς από τέτοια ρεπορτάζ, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούν να διαπράξουν. Ας αφιερώσουν λίγες ώρες επικοινωνίας για να υπερασπιστούν και την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ