Ξεσπά η Μαρια Δεναξα: Η χειραγώγηση είναι πλέον ορατή και ξεδιάντροπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χειραγώγηση είναι πλέον ορατή και ξεδιάντροπη και μαρτυρά πως η πλειοψηφία εκείνων που κρατούν την εξουσία στα χέρια τους είναι ανήθικοι, αδίστακτοι και χωρίς αιδώ.
🔴 Το Σάββατο στο Παρίσι υπήρξε κάλεσμα από την ακροδεξιά (που οι πολιτικές Μακρόν και της ΕΕ έχουν ενδυναμώσει στη Γαλλία) για διαδήλωση κατά των αυξήσεων στις τιμές της ενέργειας, των τροφίμων και κατά του Εμμανουέλ Μακρόν.
🔴 Πολλοί παριζιάνοι (η ακροδεξιά βγήκε ενισχυμένη στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές) διαδήλωσαν στους δρόμους του Παρισιού, αλλά το γεγονός ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ για τα γαλλικά ΜΜΕ.
🔴 Και δεν θα υπήρχε αν η τηλεόραση της Ρωσίας και της Κίνας δεν έκαναν αναφορές σ αυτήν. Οπότε για να διορθώσουν την πραγματικότητα που δεν συμβαδίζει με το κυρίαρχο αφήγημα και τον πολιτικό ορθό λόγο (όπως στο 1984 του Τζώρτζ Οργουελ), ο τηλεοπτικός σταθμός LCI και ένας από τους πιο γνωστούς τηλεπαρουσιαστές της Γαλλίας, υποστήριξαν πως διαδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ το Σάββατο 03.09.2022 στο Παρίσι, οι γάλλοι είναι ενωμένοι απέναντι στον πόλεμο, συμφωνούν με το τίμημα της ελευθερίας και οι εικόνες είναι fake και ρωσική προπαγάνδα!
🔴 Παρακάτω στο πρώτο βίντεο – διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό και στη συνέχεια η…πραγματικότητα που υποτίθεται δεν υπήρξε!
Τα σχόλια δικά σας!
🔴 ΥΓ Τα τελευταία 24ωρα έχω βαρεθεί να μπλοκάρω στο τουίτερ εντεταλμένα τρολ από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, τα οποία έχουν κοινά χαρακτηριστικά και επιχειρούν δολοφονία χαρακτήρα.
🔴 Μοναδικά τους όπλα απέναντι σε πραγματικά επιβεβαιωμένα γεγονότα που αναδημοσιεύω από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, έγκριτους ξένους δημοσιογράφους αλλά και απο δικό μου ρεπορτάζ και μάλιστα με εμονικό τρόπο, οι κατηγορίες: fake news, «πουτινάκι», «ψεκασμένη» κτλ
🔴 Σκοπός τους είναι ένας και γίνεται με απροκάλυπτο τρόπο : πρέπει να αποδομείται οτιδήποτε ενοχλεί και δεν συμβαδίζει με το κυρίαρχο χρυσοπληρωμένο αφήγημα και τον πολιτικό ορθό λόγο.
🔴 Η υποταγή, η άγνοια και η σιωπή των αμνών πρέπει να είναι γενική και απόλυτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ