Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας, στην Πάτρα στο My Way Hotel στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π. «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Παθολογικών Ειδικοτήτων Νοτιό-Δυτικής Ελλάδας και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του Γ.Ν.Π. και Π.Γ.Ν.Π., διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά διημερίδα με διεθνή συμμετοχή και θέμα: Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας, στην Πάτρα στο My Way Hotel στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2022.

5B60695E CB84 4302 BECD 94C58423CD83

Οι «Aχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας» διοργανώνονται για 1η φορά στην νέα τους μορφή και αποτελούν συνέχεια των πετυχημένων διημερίδων που διοργανώνει τα τελευταία εννέα έτη το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Οι εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων διαφόρων ειδικοτήτων. Στη φετινή δια ζώσης εκπαιδευτική-συνεδριακή διαδικασία θα παρουσιασθεί, αρχικά από συναδέλφους της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η διαχείριση νευροψυχιατρικών νοσημάτων στην περιοχή μας. Μετέπειτα, θα αναφερθούμε σε θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ειδικοί και σχετίζονται με τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις νέες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλινικός Νευρολόγος στη διαχείριση ασθενών με κεφαλαλγίες, πολλαπλή σκλήρυνση και νευροεκφυλιστικά νοσήματα. Τέλος θα παρουσιασθεί η αντιμετώπισηνευροψυχιατρικών οξέων συμβαμάτων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου. Σημειωτέων, ότι στη φετινή εκδήλωση έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να συμμετέχουν με εισηγήσεις έγκριτοι ομιλητές της αλλοδαπής που θα αναπτύξουν εξειδικευμένα θέματα στις κεφαλαλγίες, στην νόσο κινητικού νευρώνα και τη νόσο Parkinson.

Αισιοδοξούμε ότι οι «Aχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας» θα συνεχίσουν να προσφέρουν για μια ακόμα χρονιά υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη εκπαίδευση στους παρόχους υγείας για την ορθή αντιμετώπιση των νευρολογικών παθήσεων.  

Η συμβολή και ενεργός συμμετοχή σας θα αποτελέσει τιμή για εμάς και θα συμβάλει τα μέγιστα για την επιτυχία του συνεδρίου μας.

Με εκτίμηση

Ανδρέας Αργυρίου

MD, PhD, Διευθυντής ΕΣΥ, Νευρολόγος

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Αλεξάνδρα Μακρίδου

MD, Συντ. Διευθύντρια, Νευρολόγος

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ