Πασίγνωστος επιχειρηματίας βούτηξε “φτιαγμένος” απο τον τρίτο όροφο στο Κολωνάκι με 100.000 ευρω στη τσέπη και σώθηκε απο θαύμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέντες καταστημάτων εστίασης στο ισόγειο της πολυκατοικίας, ήταν αυτές που ανέκοψαν τη φόρα της πτώσης και έσωσαν τη ζωή του 35χρονου επιχειρηματία, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με το Star, ο πασίγνωστος στον χώρο της showbiz επιχειρηματίας, ο οποίος είναι μέλος πολύ γνωστής οικογένειας με πολυετή παρουσία στο Κολωνάκι μέσω θρυλικής μπουτίκ (σ.σ. που ίδρυσε η γιαγιά του), νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία βρίσκεται εν αναμονή εισαγγελικής εντολής για να ερευνήσει το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, ο 35χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ είναι πιθανό πως είχε παραισθήσεις τη στιγμή που πήδηξε από τον 3ο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στα ΜΜΕ δίνοντας συνεντεύξεις για τη μουσική (με την οποία έχει ασχοληθεί και αγαπά), τη μόδα και τις τέχνες, φέρεται να είχε πάνω του και… 100.000 ευρώ μετρητά, τα οποία έγιναν «φτερό στον άνεμο» κατά την πτώση του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ