Πέταξε στο δρόμο την 23χρονη ΑΜΕΑ κόρη της γιατί δεν την άντεχε αλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία σοκαριστική ιστορία έλαβε χώρα στην περιοχή του Βόλου, όπου μία άσπλαχνη και άκαρδη μάνα με ψυχρότητα έδιωξε το ίδιο της το «αίμα» από το σπίτι που φιλοξενούνταν για διακοπές, επειδή όπως ισχυρίστηκε έκανε φασαρία!

Η άτυχη 23χρονη ΑμεΑ αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα, μόνη στους δρόμους και να κοιμηθεί σε τραπεζοκαθίσματα. Η 50χρονη συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο και εξύβριση, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της. Μάλιστα, ενώ δεν παραδέχεται τις πράξεις της, λέει πως δεν αντέχει άλλο την κόρη της, γιατί της προκαλεί προβλήματα.

«Δεν τη θέλω»

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν η 23χρονη επισκέφτηκε το Α.Τ Βόλου για να κάνει καταγγελία. Η κοπέλα, η οποία έχει νοητική υστέρηση σε ποσοστό 67%, είχε μείνει το βράδυ της περασμένης Κυριακής 4/9, έξω στους δρόμους παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τους κινδύνους, στους οποίους μπορούσε να εκτεθεί. Έμεινε μόνη στον δρόμο χωρίς στέγη, σίτιση, χρήματα. Η 23χρονη κατήγγειλε ότι μάλωσε με τη μητέρα της και στη συνέχεια εκείνη της ζήτησε να φύγει από το σπίτι και την εξύβριζε. Ανέφερε ότι της παίρνει το επίδομα και το αξιοποιεί με τον σύντροφό της. Σημείωσε πως την παραμελεί, την εξυβρίζει, ενώ έχει συμβεί και άλλες φορές να τη διώξει από το σπίτι. Μετά το περιστατικό, η κοπέλα είπε πως κοιμήθηκε σε καφετέρια στην παραλία του Βόλου και στη συνέχεια περιπλανιόταν στην πόλη. «Δεν ξέρω πώς κατάφερα να φθάσω εδώ», ανέφερε στους αστυνομικούς. Η 23χρονη τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας της.

Από την πλευρά της η 50χρονη αρνείται το περιστατικό. Λέει πως είχαν φασαρία και στη συνέχεια η 23χρονη έφυγε από το σπίτι. «Αν ήθελε, ας γύριζε πίσω», ήταν η αποστομωτική απάντηση που φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς, λέγοντας πως δεν έγιναν τα όσα ανέφερε η κόρη της στις αρχές. Εντούτοις, η συλληφθείσα έπεσε σε αντιφάσεις. Τη στιγμή που αρνιόταν ότι έδιωξε την 23χρονη από το σπίτι, δήλωνε παράλληλα πως δεν αντέχει άλλο τη νεαρή. Επισημαίνεται ότι η κόρη της μετά τη συμπλήρωση 24ωρου από την προστατευτική φύλαξη παρελήφθη από θείο της που απευθύνθηκε στις αρχές. Παράλληλα, η κοπέλα εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι δεν χρήζει περιορισμού σε ψυχιατρική κλινική, ενώ λαμβάνει κανονικά τη θεραπευτική της αγωγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ