Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα που πρόβαλε βιντεο με τον Τσοχατζόπουλο εξαντλημένο και ετοιμοθάνατο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για την τηλεθέαση χωρίς κανένα σεβασμό ούτε στην μνήμη του ανθρώπου που πια έφυγε απο τη ζωη ούτε στους τηλεθεατές που τους ανάγκασε να δουν σε βιντεο τον Ακή Τσοχατζόπουλο εξαντλημένο και καταβεβλημένο, λίγο πριν φύγει απο τη ζωη.

Ο λογος για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που την εχει μετατρέψει σε τηλεβούρκο, αδικώντας ακόμη και την ιστορία του καναλιού που τον φιλοξενεί και άγνωστο γιατί του δίνει ακόμη τηλεοπτικό βήμα.

Η εκπομπή «το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, πρόβαλε σήμερα ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, άρρωστος και εξαντλημένος λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, ζητά συγγνώμη από τον γιο του.

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο πρώην Υπουργός.

https://youtu.be/Y9sCnDAbAQg

Ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, σχολίασε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος στα τελευταία του συνήθιζε να καταγράφει σε βίντεο όσα ήθελε να πει.

Και αυτο το κατάντημα θεωρείται τωρα δημοσιογραφική επιτυχία;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ