Αυτο ειναι το 35χρονο παλικαρακι που πήδηξε απο τον τρίτο όροφο στο Κολωνάκι – Συνιδιοκτήτης πασίγνωστης μπουτίκ με ιστορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο υπάρχει ακόμα γύρω από την πτώση του 35χρονου γόνου επιχειρηματικής οικογένειας του Κολωνακίου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ, παίρνοντας μαζί του ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

C123242D 9C20 464A 8776 48CF897E36DB

Ο ίδιος ο 35χρονος έδωσε την δική του απάντηση με δημόσια ανάρτηση του στο Instagram εξηγώντας τι συνέβη και βαζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

BCCC301E 5AB1 48DF 8AD5 66C04B702820

Από το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η «Ζούγκλα» διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον συνιδιοκτήτη της γνωστής μπουτίκ «Bettina». Ο Μελέτης Κοροπούλης όπως είναι το όνομά του είναι εγγονός της θρυλικής Βασιλικής Κωνσταντινίδη, που αγαπούσε τα ποιοτικά, διαχρονικά ρούχα και τους avant-garde σχεδιαστές και άνοιξε την ιστορική μπουτίκ το 1964. Η γιαγιά του Μελέτη είναι η πρώτη που έφερε στην Αθήνα ρούχα εισαγωγής από το Παρίσι.

Όσον αφορά τον Μελέτη και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονταν κατά το παρελθόν σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες «θεωρείται ψυχή της σύγχρονης “Bettina” και ανήκει στην κατηγορία των καλομαθημένων νεαρών με τα ακριβά γούστα- εστέτ το λένε στους κύκλους του».

Πηγή φωτογραφίας Instagram και zougla.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ