Σάλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο: “Προαναγγέλει” πως δεν πρόκειται να “διαλευκανθει” το σκάνδαλο των υποκλοπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, η Χριστίνα Κοραή και ο Νίκος Ευαγγελάτος γελώντας, προανήγγειλαν ότι ούτε για την περίπτωση Σπίρτζη ούτε για τις περιπτώσεις Ανδρουλάκη – Κουκάκη «δεν πρόκειται να βρεθεί τίποτα».

Ισχυρίστηκαν μάλιστα ότι το σύστημα παρακολούθησης το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να παγιδεύσει τα κινητά τηλέφωνα των αντιπάλων της κυβέρνησης, «ενοικιάζεται από όποιον η διότι διαθέτει λεφτά»! Πράγμα φυσικά που δεν προκύπτει από πουθενά. Όλες οι εταιρείες που εμπορεύονται το συγκεκριμένο σύστημα, δηλώνουν ρητά και είναι υποχρεωμένες να το διαθέτουν μόνο στις διωκτικές αρχές κρατών. Και όχι φυσικά σε ιδιώτες.

Δηλαδή, η Κοραή και ο Ευαγγελάτος προαναγγέλλουν ότι η ελληνική δικαιοσύνη και η Βουλή των Ελλήνων δεν πρόκειται να διαλευκάνουν το τεράστιο αυτό σκάνδαλο.

Να θυμίσουμε ότι πάλι το συγκεκριμένο δίδυμο και ειδικά η κυρία Κοραή, αρκετές ημέρες πριν, είχε ισχυριστεί ότι όχι μόνο γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και ότι το περιεχόμενο της παρακολούθησης του είχε διαγραφεί!

Δηλαδή, είτε η κυρία Κοραή έχει μεγαλύτερη εξουσία από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που παρά το γεγονός ότι ηγείται της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, δήλωνε ότι δεν γνωρίζει τίποτα, είτε ο πρωθυπουργός εξαπατά τις διωκτικές αρχές, τη Βουλή και την δικαιοσύνη, προκειμένου να συγκαλύψει τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες.

Δεν γνωρίζουμε εάν η κυρία Κοραή και ο κύριος Ευαγγελάτος έχει κληθεί από την δικαιοσύνη που διενεργεί την συγκεκριμένη έρευνα, προκειμένου να ενημερώσουν πως γνωρίζουν με τέτοια σαφήνεια πράγματα τα οποία υποτίθεται ότι είναι απόρρητα και η τύχον αποκαλύψει τους, κατά την κυρία Μπακογιάννη, επισύρει 10 χρόνια φυλακή. Είναι μάλιστα τόσο «απόρρητα», που δεν μπορεί να τα μάθει ούτε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Θα έχει τεράστια σημασία να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «θεσμοί» μπροστά σε αυτή την γελοιοποίηση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ