Συνελήφθη 62χρονος πασίγνωστος παρουσιαστής εκπομπών τηλεμάρκετινγκ για παιδεραστία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλούν οι κατηγορίες σε βάρος 62χρονου από την Καλαμάτα που συνελήφθη στα Πατήσια: Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων, παιδική πορνογραφία, παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Γραφει ο Γιώργος Πρωτοψάλτης απο το ieidiseis.gr

Ο 62χρονος συνταξιούχος συνελήφθη την Τετάρτη. Όπως διαπιστώθηκε, 4 νεαρές ανήλικες κοπέλες είχαν βιώσει σε διαφορετικό χρόνο στα χέρια του τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα ο άνδρας που στο παρελθόν πωλούσε προϊόντα μέσω τηλεμαρκετινγκ σε τοπικά κανάλια, είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος τριών ανήλικων αδερφών, χωρίς εκείνες να γνωρίζουν η μία για την άλλη το Γολγοθά που περνούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε γνωρίσει τα κορίτσια μέσω φιλικών σχέσεων που είχε με τον πατέρα τους και προσπαθούσε να τις δελεάζει λέγοντας τους ότι θα τις έβγαζε στην τηλεόραση. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία μιας 22χρονης, η οποία ανέφερε στις αρχές ότι η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, από τον καιρό που ήταν ανήλικη.

Ο άγνωστος αποστολέας, ζητούσε από την κοπέλα να φωτογραφηθεί και εκείνη γυμνή έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 62χρονος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις και με την τρίτη αδερφή της οικογένειας, αλλά και μια ακόμα ανήλικη.

Αφού ταυτοποιήθηκε από τις αρχές συνελήφθη την Τετάρτη στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: φορητός σκληρός δίσκος με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, – 203- ψηφιακοί δίσκοι “ CD ”, -7- φορητοί σκληροί δίσκοι, -2- κάμερες, -5- κινητά τηλέφωνα, -3- φορητές μονάδες αποθήκευσης usb και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ