ΕΥΔΑΠ: Καταγγελία-φωτιά ότι η διοίκηση αποφάσισε την πρόσληψη εταιρειών παρακολούθησης των εργαζομένων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε η Συμμαχία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει κάνει περίγελο την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή της παράταξης των εργαζομένων, η διοίκηση της εταιρείας «έρχεται να εφαρμόσει παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συσκευών, σταθερών Η/Υ, laptops, εταιρικών email κ.α. παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα με στόχο να χειραγωγήσει και τρομοκρατήσει στελέχη και εργαζόμενους που αντιδρούν στις πολιτικές οικονομικής αφαίμαξης και διάλυσης της εταιρείας»!

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Συμμαχία, «η διοίκηση προσπαθεί να παρουσιάσει τις πρακτικές αυτές σαν καθόλα νόμιμες», με επίσημη δικαιολογία, όπως αναφέρουν, «την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν το ύψους μερίσματος στην Ελληνική Βουλή (παρότι το ύψος του μερίσματος ήταν γνωστό από τις οικονομικές καταστάσεις μήνες πριν) έρχεται να νομιμοποιήσει με απόφαση της Διοίκησης την πρόσληψη εταιρειών παρακολούθησής των εργαζομένων»!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η μεθόδευση της διοίκησης ΕΥΔΑΠ στοχεύει να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και του Πόλσον για την επιστροφή κεφαλαίου από τα διαθέσιμα της εταιρείας στους μετόχους και την ΕΕΣΥΠ ποσού πάνω από 1,5 € ανά μετοχή ήτοι περίπου 160 εκατομμύρια €, αφήνοντας την εταιρία με άδεια ταμεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

D99E6D20 9D50 4BEF 88AF 2297266F1913

B0770C9A 5B3E 4C1F AC3F 2C4862B38ADA

Η επίμαχη απόφαση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ που ελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου:

36600624 201D 4853 A039 F0AC2BE476B5
πηγή φωτογραφίας: documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ