Καραμανλης και Σαμαράς δείπνησαν μαζί μετά την ομιλία Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, δείπνησαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, «Βράχος», λίγο μετά την ομιλία του Κυριακου Μητσοτακη.

Μια συνάντηση με πολύ ενδιαφέρον καθως η εσωκομματική κατάσταση στην ΝΔ ειναι αρκετά ταραγμένη με το σκάνδαλο των υποκλοπών να δημιουργεί εντονες εσωκομματικές αντιδράσεις και δυσαρεσκεια για τις τακτικές του πρωθυπουργού που εκθέτουν την παράταξη και το κομμα.

5C216F67 5C9D 44F9 A2A0 F355F644298B

Ενώ σύμφωνα με το ieidiseis.gr ενα  εξαιρετικά ενδιαφέρον δείπνο έλαβε χώρα απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Και μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τί ακριβώς ειπώθηκε, αλλά μόνο η εικόνα δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά να συντρώγουν στο εστιατόριο Βράχος είναι αρκετή για να γραφτούν σεντόνια.

Όπως μαθαίνω, πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού, ο κ. Καραμανλής προσκάλεσε τον κ. Σαμαρά να απολαύσουν ένα θεσσαλονικιό δείπνο. Η σημειολογία του τετ α τετ, τεράστια.

Ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα πυρά του κ. Καραμανλή από το Ρέθυμνο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και με δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί για την υπόθεση. Συνεργάτες των δύο ανδρών, επιβεβαίωναν μεν το δείπνο, αλλά δήλωναν άγνοια για το περιεχόμενο της κουβέντας…

Ε.Τ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ