40χρονο παλικαρι κατερρευσε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του και έφυγε και αυτός αιφνιδίως απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πένθος βυθίστηκε μια οικογένεια στην Πάτρα, καθώς πατέρας και γιος έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών.

Ο πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο 40χροος γιος του «έσβησε» λίγες ώρες αργότερα.

Όπως γράφει το gnomip, ο 87χρονος προδόθηκε από την καρδιά του και έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην οικία του. Λίγες ώρες μετά ο 40χρονος γιος του εκλιπόντος βρισκόταν στο σπίτι όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σοκαρισμένη από την ανείπωτη τραγωδία και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δύο αγαπημένα τους πρόσωπα χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12-9 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβαλι.

Για τιν αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου σας είχαμε ενημερωσει νωριτερα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του πατέρα του: Μόλις 40 χρόνων παλικαρακι, ένιωσε αδιαθεσία και έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη

Ένας νέος ακόμη άνθρωπος έφυγε ξαφνικά απο τη ζωη. Το παλικαρι ένιωσε στα καλά καθούμενα αδιαθεσία και λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομειο έφυγε απο τη ζωη.

Ο λόγος για τον Φώτη Φωτόπουλο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών. Ο Φώτης Φωτόπουλος, εργγαζόταν στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

11EFCC43 9720 4EBC B487 A3D2D6095A55

Με πληροφορίες απο το pelop.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ