Πρωτοφανής επίθεση Γερουλάνου σε Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μια αρκετά έντονη ανάρτηση απαντά ο Παύλος Γερουλάνος στην πρόσφατη δήλωση Μητσοτακη στη ΔΕΘ σχετικα με την πιθανότητα να μετάσχει το Πασοκ στον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογες με τον Συριζα και αλλα κόμματα χωρίς την συμμετοχή της ΝΔ.

Ο Παύλος Γερουλανος αναφερει συγκεκριμένα:

Το να ονομάζεις τερατογένεση μια πιθανή συνεργασία κομμάτων στην οποία δεν θα συμμετείχες, δηλώνει την απελπισία σου για εξουσία και το πόσο αλαζόνας είσαι. #Δεθ_2022 #ΠΑΣΟΚ

Ενώ σε εκτενέστερη ανάρτηση του αναφερει:

Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να εξαγοράσει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί μοιράζοντας με ασυδοσία επιδόματα και κάθε είδους χρήματα ήταν δυστυχώς αναμενόμενη.

Εμείς οφείλουμε να στραφούμε στην παραγωγική πολιτική και στα θέματα που αφορούν την κοινωνία δίνοντας μακροπρόθεσμες λύσεις.

Μέσα από όσα ειπώθηκαν στη ΔΕΘ, ακόμα μια φορά έκανε σαφές ότι όπως θεωρεί ότι η ΕΥΠ του ανήκει, το κράτος του ανήκει, οι θεσμοί χειραγωγούνται, έτσι και τα χρήματα του ελληνικού κράτους, που αποκτήθηκαν μέσω της υψηλότατης φορολόγησης του λαού μπορεί να τα ονομάζει κομματικές παροχές και δημοσιονομικό χώρο.

Χθες είδαμε έναν Πρωθυπουργό φαντασμένο, να ονομάζει οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων, που δε θα περιλαμβάνει τη ΝΔ, κομματική τερατογένεση. Τέτοιες εκφράσεις καταδεικνύουν το άγχος του για εξουσία. Τερατογένεση συνιστά ένας Πρωθυπουργός που μέχρι χθες σου παρακολουθούσε τα τηλέφωνα και αρνείται να σου πει το λόγο, όχι μια θεωρητική συνεργασία εάν γίνει με βάση προγραμματικούς στόχους και έχει στο επίκεντρο το συμφέρον της πατρίδας.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξή μου στον #flash994fm και τον Stolakis Vaggelis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ