Η απάντηση του Στέλιου Πετσα για το “Οποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει” που ειπε – Σάλος στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονη κοινωνική δυσφορία εχει προκαλέσει απο το πρωι η εμφάνιση του Στέλιου Πετσα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη και της απαστράπτουσας Μαρίας Αναστασοπούλου, οπου ο υπουργος του Κυριακου Μητσοτακη μιλωντας με Ναπολεόντειο υφος στους πολίτες τους προειδοποίησε πως αν δεν προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που εχουν δημιουργηθεί, απλώς θα πεθάνουν. Απο το κρυο, την πεινα, τον Μητσοτάκη; Δεν το διευκρίνησε.

Πριν λίγα λεπτά με ανάρτηση του ο υπουργος διευκρίνησε τα εξής απαντώντας σε χρήστη του διαδικτυου:

Αποσπασματική προβολή μιας φράσης που διαστρεβλώνει την αλήθεια. Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση.

Η πρωτοφανής κατακραυγή στο διαδίκτυο: 

Στέλιος Πέτσας: “Η πραγματικότητα είναι ότι έχει αυξηθεί το φυσικό αέριο, να (πληρώσετε) να αλλάξετε καυστήρες. Οποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς, οι ίδιοι που έλεγαν ότι οι καυστήρες πετρελαίου πλέον θα απαγορευθούν μέχρι πέρυσι, κι ήταν επί χρόνια πλανόδιοι πωλητές φυσικού αερίου.

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι μας θεωρούν αναλώσιμους μονοκύτταρους οργανισμούς, και μας λένε συστηματικά και διαχρονικά, «ζήστε ή ψοφήστε, δεν μας απασχολεί», θα έρθει ο χειμώνας και θα το καταλάβετε, μην ανησυχείτε.

«Οποίο νοικοκυριό ,στην Ελλαδα,δεν προσαρμόζεται στα νεα ενεργειακά δεδομένα,πεθαίνει».
Ο Πέτσας προκαλεί με αλαζονεία θέτοντας το δίλλημα ή θα παγιώσετε ή θα αλλάξετε τον καυστήρα φυσικού αερίου
Τετοια πολιτική λουμπεναρια,τετοια χυδαιότητα μονο την περίοδο των μαυραγοριτών

https://twitter.com/marka2_/status/1569592360245280768?s=21&t=uAVEUGEQeZ4JB4WMU-4kbA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ