Σάρωσε σε τηλεθέαση η Φαίη Σκορδά – Έστειλε στο καλό τον Γιώργο Λιάγκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΑΝΤ1 παρολο που κανει συχνά έξυπνες τηλεοπτικές κινήσεις στην περίπτωση με τον Γιώργο Λιάγκα την πάτησε οικτρά. Άφησε την Φαίη Σκορδά να του φύγει απο το καναλι και κράτησε τον Γιώργο Λιάγκα που δεν τον συμπαθεί κανένας τηλεοπτικά.

Ετσι τωρα βλέπει την Φαίη να σαρώνει στην κυριολεξία και να τον Γιώργο Λιάγκα να πατώνει στις τελευταίες θέσεις. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως αν η Φαίη Σκορδά αφηνόταν μόνη της πέρυσι στο πρωινό χωρίς τον Λιάγκα θα πήγαινε πολύ καλύτερα.

Η Φαίη Σκορδά ξεπέρασε ακόμη και την Κατερίνα Καινουργιου, που έμεινε κολλημένη στις στημένες προσωπικές ιστορίες ενώ εχει αποδείξει πολλές φορές οτι εχει τεραστιες δυνατότητες στην τηλεοραση.

https://twitter.com/sot_charal/status/1569633044620890112?s=21&t=3qoA7CXezDqgcCus_Hwtdg

https://twitter.com/tsarkon2/status/1569580052941082624?s=21&t=3qoA7CXezDqgcCus_Hwtdg

Η επιμονή του Λιάγκα σε εύκολα θέματα οπως η υποθεση της Πάτρας τον εχει αποξενώσει απο το τηλεοπτικό κοινό που στις πρωινές εκπομπές αναζητά αλλα στοιχεία και οχι το αστυνομικό δελτίο. Εκ του οτι βέβαια υοαροχυν και πιο ειδικές εκπομπές που χειρίζονται τα θέματα που εχουν σχέση με την υποθεση της Πάτρας πολύ καλύτερα απο τον Λιάγκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ