Όπου πατάει το πόδι του ο Τούρκος, ντροπιάζεται η ανθρωπότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκυταλοδρομία Τούρκων υψηλόβαθμων υπουργών σε λίαν υψηλούς τόνους εναντίον της Ελλάδος που βλέπουν μη αποδοχή της «γαλάζιας πατρίδας» που οι ίδιοι ετσιθελικά οριοθέτησαν και επιδιώκουν να θεσπίσουν επειδή έτσι τους αρέσει, προσπαθούντες με προς ισχυρούς τα γνωστά τούρκικα καλοπιάσματα, να ελκύσουν όχι συμπάθεια ή στήριξη, αυτό δεν γίνεται, αλλά ίσες αποστάσεις που με διάφορης μορφής μπαξίσια πάντα τους βγαίνανε. Δηλαδή εμπαιγμός της διεθνούς κοινότητας με όλα τα μέσα, όπως πάντα. Το εξωφρενικό δε της τρέλας που πουλάνε είναι ότι διαθέτουν νομικά επιχειρήματα που θέλουν σε συνομιλίες απ ευθείας με την Ελλάδα, να αντιπαραβάλλουν επιτυγχάνοντας «μοιρασιά» απορρίπτοντας την Χάγη που εδώ και καμιά 45ριά χρόνια είχε προτείνει ο τότε Καραμανλής προς διευθέτηση της τότε υφαλοκρηπίδας, Δεν δέχονται να παρουσιάσουν εκεί τα «νομικά τους επιχειρήματα».

Τα έχουν μόνο για μας. Το δε έτερο περιπαιχτικό της διεθνούς διπλωματίας που ξέρουν ότι περνάει, μπαξίσια είναι αυτά, είναι το ότι ενώ στο Κυπριακό προσκαλούν αυτήν, την διεθνή κοινότητα, να επισκεφθεί το νησί για να διαπιστώσει την (διά της ένοπλης εισβολής και κατοχής) νέα πραγματικότητα στο νησί, την αρνούνται όμως όπου αλλου δεν τους βολεύει, σε ανάλογες και μακροβιότερες, αν υποτεθεί ότι υπάρχουν, τέτοιες νέες πραγματικότητες. Πού δεν υπάρχουν. Σημίτη Πάγκαλο και Σια δεν θα ξανά πετύχουν.

Τέλος διαφημίζουν πως ετοιμάζεται το «καραβάνι φώς» με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες ( άλλη κουτοπονηριά Ερντογάν) Σύρους το πλείστον που οι ίδιοι δημιούργησαν εξαπατώντας την Δύση για Αραβική Άνοιξη, έτσι ονομάστηκε, με το σαθρό επιχείρημα πως αν φύγουν οι δικτάτορες απο συγκεκριμένες Αραβικές χώρες και επικρατήσει το «καταπιεσμένο» Ισλαμ εκει, θα επικρατήσει επι τέλους Ειρήνη! Το ζούμε.

Όπου πατάει το πόδι του ο Τούρκος ντροπιάζει το ανθρώπινο γένος. Ονομάζει τρομοκράτες τους αντίθετους των αρπακτικών του σχεδίων επιχειρώντας εδραίωση. Δες Λιβύη, και όχι μόνον. Εκεί είναι σήμερα ο κύριος στόχος αρπαγής του πλούτου της χώρας αυτής, και δια μέσου της γαλάζιας πατρίδας έρχεται πιο κοντά στην επίτευξη αυτού. Έτσι νομίζει. Προσπαθεί να δημιουργήσει το νέο καραβάνι, γιά εκβιασμό της Δύσης (βλέπεται τι μπορώ να σας κάνω;) παρουσιάζοντας και ένα παιδάκι, τον Γιουσούφ, να κλαψουρίσει στις τούρκικες κάμερες για τα πολλά γυναικόπαιδα, που δεν είναι πάνω από 10%, που διψούν να μεταβούν σε «ασφαλή χώρα» χωρίς να τό έχουν δασκαλέψει να εξηγήσει για ποίον λόγο δεν είναι ασφαλής η χώρα που ήδη βρίσκεται, Η Τουρκία.

Και στους πονετικούς Δυτικούς , ότι περάσει και ότι κονομίσουμε καλό είναι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ