Ένταση με επίθεση στον Σπύρο Μπιμπιλα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, όταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα, άνθρωποι από το περιβάλλον του κατηγορουμένου άρχισαν να επιτίθενται στον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στη δικαστική αίθουσα, και η δίκη διεκόπη μέχρι να πέσουν οι τόνοι. «Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!» φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα πρόσωπα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στη διάρκεια της κατάθεσης του Προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ανέφερε ότι, η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει όσα είπε χθες ο μάρτυρας, για σχέση που είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του. «Σας διαψεύδει η κυρία Νίνου!» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, με τον κ. Μπιμπίλα να απαντά: «Τη διαψεύδω κι εγώ την κυρία Νίνου!»

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό». Η Πρόεδρος δεν της έδωσε το λόγο, ενώ την ίδια στιγμή η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα, αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!». Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε: «Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ