Διασυρμός Πετσα απο τον Μακη Τριανταφυλλόπουλο: Πέταξε την ασύλληπτη “βλακεία”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλό χτύπημα του Μακη Τριανταφυλλοπουλου κατα του Στέλιου Πετσα. Αρχικα έγραψε σε ανάρτηση του:

Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»! Πρώτα πέταξε την ασύλληπτη μαλακία, μετά πήγε να καλυφθεί με μισόλογα κι όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο Μητσοτάκης (μας κατέστρεψες Στέλιο Πέτσα) και τον περιέλουσε με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα, προέβη ως γνήσιος υπάλληλος στην ακόλουθη δήλωση:

Και δεν σταμάτησε μόνο εκει καθως συνεχισε και με φωτογραφία που συνοδευόταν απο αιχμηρό σχόλιο.

Σε αυτο το σημείο αξίζει να θυμηθούμε την προσφατη επίθεση της Καθημερινής στον Στέλιο Πέτσα, λίγες μέρες πριν που τον χαρακτήριζε Σαν γύπας σε μπιτσόμπαρο! Φανταστείτε τωρα με όσα έγιναν με το οποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει που ειπε, τι εχει να συμβεί. 

Οδυνηρή έκπληξη περίμενε τον υπουργό Στέλιο Πέτσα διαβάζοντας την στήλη «θεωρείο» της εφημερίδας Καθημερινή καθως ήταν το κύριο θεμα σε σχόλιο με τίτλο Ραντεβού στα ξαπλωστράδικα.

Η αγωνία για το μπόνους των εδρών προέρχεται πρωτίστως από εκείνους που κινδυνεύουν να χάσουν τις έδρες τους. Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο εκπορεύεται ετσι από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Παραδόξως,εκείνοι που δεν έχουν ακόμη δώσει τον αγώνα του σταυρού δείχνουν πιο χαλαροί. Παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών. Περιοδεύει πυρετωδώς την παραθαλάσσια περιφέρεια οπου σκοπεύει να πολιτευτεί.

Αλλα δεν φέρει κανένα έκδηλο εκλογικό άγχος. φέρει αντιθέτως, την ανεση του πολιτευτεί που δεν έχει ακόμη υποταχτεί στους επικοινωνιακούς καταναγκασμούς του επαγγέλματος.

Που νιώθει ελεύθερος να αποκαλυφθεί σε όλη του την αμεριμνησία. Και να ανοίξει τα φτερά του σαν γύπας σε μπιτσόμπαρο.

B072908B CCF7 48B5 9252 200B3CD1E267

ΔΗΜΟΦΙΛΗ