Σάλος βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Snik – Πεσμένος στο πάτωμα τρώει κλωτσιές και μπουνιές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι να τρώνε ξύλο απο τα ΜΑΤ αλλα αυτά οπως φαινεται δεν ενδιαφέρουν και πολύ τον κόσμο αλλιώς δεν εξηγείται ο παραλογισμός με το βιντεο που κανει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον γνωστό(;) τράπερ να είναι πεσμένος στο πάτωμα και τρώει κλωτσιές και απειλές.

0CB8C0CC 1E20 4085 96FA 2CBA83F467E7

Μάλιστα οι άνδρες που φαίνεται να τον χτυπούν, τον απειλούν ταυτόχρονα να μην πατήσει ξανά το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. «Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα», του λένε οι άνδρες που φαίνονται να τον χτυπούν με κλωτσιές.

Χθες ο Light ανεβάσει σε story μια φωτογραφία του Snik από το περιστατικό, την οποία λίγο αργότερα έσβησε. Ο ίδιος προειδοποίησε τον Snik ότι αν «δεν κάτσει καλά», θα ανεβάσει ολόκληρο το βίντεο.

Σε απάντησή του ο Snik ανέφερε σε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό: «Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια τρία πόδια μου κλα… τα αρχ…. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ