Σάλος με όσα ειπε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για τον Ολυμπιακό: Τρίτης κατηγορίας 9-10 ξένοι παίκτες, τσαμπουκάδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Ολυμπιακος – Φράιμπουργκ 0-3. Αυτό είναι το «ελληνικό» ποδόσφαιρο. Τρίτης κατηγορίας. 9-10 ξένοι παίκτες, τσαμπουκάδες, βεγγαλικά, χούλιγκανς και πολλά πρόβατα.Ισχύει για όλες τις ομάδες χωρις καμία εξαίρεση…

Τοπίο στην ομίχλη ο Ολυμπιακός, νέα βαριά ήττα, 3-0 η Φράιμπουργκ

Ο ευρωπαϊκές εφιάλτης συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό με τις «βαριές» ήττες στο Φάληρο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της γερμανικήςΦράιμπουργκ να κάνειπερίπατο στο «Καραϊσκάκης». Στην άλλοτε απόρθητη έδρα του δέχτηκε τρία γκολ ο Ολυμπιακός δημιουργώντας δυσφορία στους φίλους που που βλέπουν την ανάκαμψη να αργεί.

Η ομάδα που είχε ξεκινήσει με όνειρα όχι απλά καλής πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ, ακόμα και να το κατακτήσει, όπως είχε δηλώσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου μετά τους αγώνες της 2η αγωνιστικής (έχει προηγηθεί η ήττα στη Γαλλία από τη Ναντ (2-1).

Το άσχημο δεν είναι η βαθμολογική θέση, αλλά η αγωνιστική εικόνα. Παίκτες χωρίς πάθος μέσα στο γήπεδο (έχαναν με 3-0, αλλά μια κίτρινη κάρτα δεν είδε κανείς), με αβίαστα λάθη, ανόρεκτοι (στα όρια της αδιαφορίας) υποτάχτηκαν από τα πρώτα λεπτά στις άγριες διαθέσεις των Γερμανών.

Δέχτηκαν γκολ στο 5ο λεπτό (Χέφλερ), στο 25ο (Γκρέγκοριτς), αλλά, όχι απλά δνε υπήρξε απάντηση, αλλά ούτε καν αντίδραηση. Κι όσοι πίστευαν ότι η εικόνα μπορούσε να αλλάξει στο β΄ μέρος διαψεύστηκαν αφού μόλις μετά από επτά λεπτά παιχνδιού δέχτηκαν τρίτο γκολ (52′ Γκρέγκοριτς).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Ροντρίγκες), Ουί-Τζο.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιγιά (78′ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Γκρίφο (79′ Καϊτέλ), Κέρεχ (63′ Γιονγκ), Γκρέγκοριτς (62′ Σάντε).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Καραμπάκ νίκησε με 3-0 τη Ναντδυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των «ερυθρόλυεκων» για την 3η θέση τουλάχιστον που οδηγεί στο Κόνφερενς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

Οι επόμενοι αγώνες (6/10)

Φράιμπουργκ – Ναντ

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ