Τον Εκτελεσαν εν ψυχρω – Καλπάζει η εγκληματικότητα στη χώρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Χρυσούπολη Καβάλας, με θύμα έναν 52χρονο ημεδαπό. Το θύμα είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ η γυναίκα του φέρεται να είναι άτομο με κινητικά προβλήματα.

Ο άτυχος άνδρας εκτελέστηκε γύρω στις έξι το πρωί, όταν, όπως κάθε πρωί, πήγαινε στην εργασία του. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πυροβολισμός ήταν ένας, όπως ένας φέρεται να ήταν και ο δράστης. Η αστυνομία αυτή την ώρα συλλέγει στοιχεία ώστε να καταφέρει να φτάσει στον δολοφόνο. Κάμερες και αυτόπτες μάρτυρες ίσως αποτελέσουν το «κλειδί», το οποίο θα ανοίξει την πόρτα της εξιχνίασης αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Προσωπικές διάφορες φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών. Οι έρευνες στρέφονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που «πυροδότησαν» τη δολοφονική επίθεση στην Καβάλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ