Ο Νίκος Ευαγγελάτος σπάει την ομερτά και αποκαλύπτει τεράστιο σκάνδαλο που το κρύβουν τα ΜΜΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τίμησε την βράβευση του με το βραβείο Μπότση ο κορυφαίος δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, αποκαλύπτοντας ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο κρύβουν συστηματικά τα ΜΜΕ.

Την ώρα λοιπόν που τα διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής και οι εφημερίδες ασχολούνται με ήσσονος σημασίας υποθέσεις, όπως η παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, τα ελληνοτουρκικά και η κερδοσκοπία του κράτους μέσω της φορολογίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκαλύπτει μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και επηρεάζει τη ζωη πολλών πολιτών.

Για δεύτερη συνεχόμενη εκπομπή, ο Νίκος Ευαγγελάτος ασχολείται με το εγκληματικό σκάνδαλο της χρέωσης του πάγου στο κοκτέιλ, σε συγκεκριμένα μπαρ.

Ναι, αυτά που κρύβουν οι άλλοι τα αποκαλύπτει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ένα ολόκληρο ευρώ χρεώθηκαν ανυποψίαστοι πελάτες, για το μασίφ κομμάτι πάγου που τους έβαλαν στο κοκτέιλ αξίας 15 €. Μιλάμε για ένα οικονομικό σκάνδαλο με άγνωστες διαστάσεις.

Αποδεικνύεται πλέον ότι τα υπόλοιπα ΜΜΕ, ασχολούνται με τις υποκλοπές, την κερδοσκοπία των παροχών ενέργειας και άλλες τέτοιες υποθέσεις, προκειμένου να κρύψουν το τεράστιο σκάνδαλο με το παγάκι που χρεώνεται 1 €.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ