Το τελευταίο αντίο στην σύγχρονη καρυάτιδα, Ειρήνη Παππα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετησαν την κορυφαία ηθοποιό Ειρήνη Παππά συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στη Γη των Απογόνων του Πριάμου, επιστρέφει η Ειρήνη Λελέκου – Παππά, η Ρηνούλα όπως την αποκαλούν οι συμπατριώτες της.

Τα τελευταία χρόνια, η μεγάλη μας ηθοποιός με την ξεχωριστή πορεία, που κέρδισε το θαυμασμό και την αγάπη, ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Τα τέσσερα ανίψια της ηταν εκεί για το «ύστατο χαίρε»: Ο Μανούσος Μανουσάκης, γιος της αδελφής της Δέσποινας, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, γιος της αδελφής Ευαγγελίας, η Μέλια και ο Κάσσιος.

«Θέλω να θυμάμαι πάντοτε ότι είμαι από το Χιλιομόδι», είχε πει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η μεγάλη ηθοποιός που γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1926 στο Χιλιομόδι Κορινθίας ως Ειρήνη Λελέκου. Εκεί πέρασε τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ