Welcome Back to School: Μαθήματα για την ασφάλεια των παιδιών – Αγαπημένοι Ήρωες και Ξυλοπόδαροι και ΔΩΡΑ έκπληξη! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, στις 5:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στο STUDIO ΠΙΘΑΡΙ, Γιαννούζι Αγρινίου σε μια Εκδήλωση για γονείς και παιδιά, που διοργανώνει ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πατρών, με θέμα: Welcome Back toSchool “Οι Μαίες – Μαιευτές φροντίζουν πάντα τα παιδιά μας”! 

426C6D53 B86F 4FF7 8ECE CD39A1EDC189

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραρτήματος Αγρινίου και ο Οργανισμός Safety Project, αναλάβουν την ενημέρωση, με θέματα που αφορούν την καθημερινή μας ασφάλεια και τη διαχείριση επειγουσών καταστάσεων. 

Η Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, θα αναλάβει την ψυχαγωγική ενότητα με ένα θεατρικό δρώμενο “Αγάπη χρειάζονται τα παιδιά” σε κείμενο της Δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου, ενώ μετά θα ακολουθήσει χορός και show με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Έλσα και Άννα, τον εντυπωσιακό Spiderman και τον κύριο Ξυλοπόδαρο να κάνει τα θεαματικά του κόλπα επάνω στα ξυλοπόδαρα του! 

Οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι γονείς, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα όπου αφορά στην καθημερινή ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι, στο σχολείο και στο δρόμο, στις πρώτες βοήθειες και διαχείριση επειγουσών καταστάσεων, ενώ αμέσως μετά θα απολαύσουν ένα υπερθέαμα!!! 

Κρατήσεις Θέσεων: 6932 026 047 

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του Αγρινίου θα μιλήσει η Διασώστρια – Νοσηλεύτρια και Τσούτσικα Αρετή, όπου βάση της προσωπικής της εμπειρίας στην Αποστολή για την Ουκρανία, θα αναφερθεί στην αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών.  

Τον Οργανισμό Safety Project εκπροσωπεί ο Security Consultant(Σύμβουλος Ασφαλείας) κος Μιμμής Γιώργος, όπου θα αναφερθεί στους Κανόνες Ασφαλείας που αφορούν στην καθημερινή ασφάλεια κυρίως των παιδιών, στο σχολείο, στο σπίτι, στο δρόμο κ.α. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πατρών, κα Κιούρτη Μαρία, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: “Από το πρώτο τους καρδιοχτύπι στην κοιλιά της μαμάς τους, το πρώτο τους κλάμα μόλις γεννηθούν, από μωρά μέχρι να ενηλικιωθούν, τα παιδιά σας, είναι παιδιά όλων των Μαιών – Μαιευτών! Η φροντίδα μας για τα παιδιά, είναι κύριο μέλημα μας.

 Όταν έγινα Μαία, ήξερα ό,τι  το καθήκον μου το επαγγελματικό είναι συνυφασμένο με τις αξίες και τους ηθικούς κανόνες της ζωής μου, μα πάνω απ’ όλα η αγάπη μου, πρώτα ως μητέρα κι έπειτα ως Μαία, με καλεί δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων! 

Οι περισσότεροι θα περίμεναν η εκδήλωση μας να αφορά στη φροντίδα και το Μητρικό Θηλασμό, όμως εμείς θέσαμε ως προτεραιότητα τις ανάγκες της κοινωνίας μας, αφουγκράζονταςτις όποιες φοβίες έχουν οι γονείς. Είναι βασική μας αρχή, η υγεία, η ασφάλεια και η αγάπη κάθε παιδιού γι αυτό σας προσκαλώ και σας περιμένω στο Welcome Back to School !!! 

Θα υπάρχει μπουφές με σνακς για παιδιά και γαλλικός καφέ, τσάϊ, χυμός 

Εισιτήριο 5 ευρώ για ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά! 

Το διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης για γονείς και παιδιά www.juniorsclub.gr προσφέρει σε 3εις τυχερούς, 3 δώρα έκπληξη μεγάλης αξίας! 

Οι 3εις τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης με το εισιτήριο σας. 

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:

5:00 Άφιξη 

5:20 Καλωσόρισμα Προέδρου κας Κιούρτη Μαρίας

5:30 Πρώτες Βοήθειες – Αντιμετώπιση Επειγουσών Αναγκών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!

6:30 Μέτρα Ασφαλείας για Γονείς και Παιδιά με τον κο Μιμμή Γιώργο από τον Οργανισμό SafetyProject 

7:30 Θεατρικό Δρώμενο “Αγάπη θέλουν τα Παιδιά” από την Ομάδα Παιδικών Προγραμμάτων Juniorsevents 

8:00 Αγαπημένοι Ήρωες των παιδιών Έλσα & Άννα, Spiderma και ο κος Ξυλοπόδαρος 

8:30 – 9:00 Χορός “Κάνε ότι κάνω” 

Κρατήσεις Θέσεων: 6932 026 047 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ