Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή στον αέρα της εκπομπης του Γιώργου Παπαδακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό είδαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, με μια γυναίκα να παρασύρεται… «ζωντανά» από ένα αυτοκίνητο.

Στην πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, όπως συμβαίνει κάθε πρωί έγινε σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για το ρεπορτάζ από τη Βόρεια Ελλάδα. Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε πληροφορίες για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά «πάγωσε» γιατί πίσω της, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα. Η ίδια «παγωμάρα» επικράτησε και στο στούντιο για τους δυο παρουσιαστές.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέχεια η συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν απλά παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη, καθώς το όχημα που χτύπησε τη γυναίκα έφυγε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι συνέβη. Λίγα λεπτά αργότερα βγαίνει ξανά στον αέρα και λέει ότι το θύμα έχει τις αισθήσεις του και φαίνεται να έχει σπάσει το πόδι της καθώς είπε ότι πονάει πολύ. Ο οδηγός εξαφανίστηκε και λίγα μέτρα από το ατύχημα βρέθηκε και ο καθρέφτης του αυτοκινήτου που έσπασε την ώρα της παράσυρσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα έχει τις αισθήσεις της ενώ διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ