Τις καπέλωσε όλες με τις στυλιστικές της επιλογές – Πιο εντυπωσιακή και απο μοντελο του GNTM η Σακελλαρόπουλου στην κηδεια της Ελισαβετ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι σαν να συνωμότησε όλο το σύμπαν για να βρεθεί στην παγκοσμια κορυφή η Κυρία Σακελλαροπουλου. Με την εντυπωσιακή της εμφάνιση μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τα καναλια απο όλο τον κόσμο να αναρωτιούνται ποια ειναι η ντελικάτη γαλαζοαίματη με το καπέλο που περπατά και λιώνει η άσφαλτος.

59F4F429 7F69 4F9A AE12 7BA34A14BBBF

Και λέμε συνωμότησε το σύμπαν καθως χθες ήταν και η πρεμιέρα του GNTM και η σύγκριση των ανερχόμενων μοντέλων με την κυρία Σακελλαρόπουλου ήταν αναπόφευκτη. Οι τηλεθεατές είχαν ήδη μαγευτεί με την παρουσία της κυριας Σακελλαροπούλου με την καπελαδούρα με αποτέλεσμα οι συμμετέχουσες στιν τηλεδιαγωνισμό να μην εχουν καμία ελπίδα μπροστά της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster και στη δεξίωση που παρατέθηκε, αμέσως μετά, συνοδευόμενη από τον σύντροφο της, Παύλο Κοτσώνη.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με το καλαίσθητο σύνολο που αναδεικνύει την αριστοκρατικότητα της και το ανάλογο καπέλο, τράβηξε όλα τα βλέμματα. Για να μην αδικώ και τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος παρουσιάστηκε με εμφάνιση απόλυτα ταιριαστή στο περιβάλλον, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν των δεξιώσεων, επρόκειτο για κηδεία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που όμως δεν διασταυρώνονται, ένας από τους υπεύθυνους της τελετής, αναρωτήθηκε μήπως το ζεύγος επρόκειτο να μοιράσει και τα κόλλυβα.

Το ανάλαφρο βάδισμα της προέδρου και το αετίσιο βλέμμα του συντρόφου έκαναν τους παρευρισκόμενους να αναρωτιούνται από ποια βασιλική αυλή προέρχεται το συγκεκριμένο ζεύγος.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διαμονή του προεδρικού ζεύγους στο προεδρικό μέγαρο και η χλιδάτη ζωή δημοσία δαπάνη, έπαιξε ρόλο σε αυτή την μετατροπή μίας αγωνίστριας του ΚΚΕ εσωτερικού σε μετενσάρκωση της βασίλισσας Φρειδερίκης. Όσο για τον Παύλο, συναγωνίζεται σε κύρος τον συνονόματο του, σύζυγό της αείμνηστης.

432F273C B199 424E 9E51 EEF061C7A6DE

Το προεδρικό ζεύγος

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ