Σε άτυπη πολιτική επιστράτευση απο το Μαξίμου ακόμη και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν η πολιτική δεν ευνοεί τον πρωθυπουργό, τόσο το χειρότερο για την πολιτική. Ήρθε επιτέλους ο καιρός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαλλαγεί από το βραχνά της πολιτικής που τον φόρεσαν με το ζόρι. Τέρμα οι γραμμένες απαντήσεις, τέρμα οι στημένες ερωτήσεις, θερμά το ότο κιου, τέρμα τα σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας και ρητορικής.

Ήρθε η ώρα να δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα πρόσωπο που θα αγαπήσουν όλοι οι Έλληνες. Διότι κάτω από το «ξύλινο» κουστούμι του Κυριάκου Μητσοτάκη, κρύβεται ένα μαγιό και ένα καλογυμνασμένο κορμί που δεν έχει πρόβλημα να το επιδείξει.

Ο Κυριάκος δεν ήταν γεννημένος για πολιτικός. Έτυχε να γεννηθεί «Μητσοτάκης» και να έχει συγκεκριμένες παρέες που ήταν στο πρόσωπο του τον Μεσσία και τον λυτρωτή τους. Από τον Φρουζή, μέχρι τον Μαρινάκη.

Γι’ αυτό και τον πήραν με το ζόρι, τον έκαναν πρωθυπουργό και έστησαν χορό γύρω του, αδιαφορώντας για το τι πραγματικά ήθελε ο ευαίσθητος Κυριάκος.

Τώρα ήρθε η στιγμή να δουν όλοι τον πραγματικό Κυριάκο. Τον Κυριάκο της παραλίας, του πρωινάδικου, του μπάρμπεκιου. Της Σκορδά, του Λιάγκα και του Αρναούτογλου. Για να μην τον ξαναβασανίσει ποτέ κανένας Πρετεντέρης…

Να είναι καλά φυσικά και ο Στέλιος Πέτσας που με την περιβόητη λίστα του, έχει δώσει πασπαρτού στον Κυριάκο, για τηλεόραση, ραδιόφωνο στο σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ