Σείεται το πανελληνιο απο τις αποκαλύψεις Μητσοτακη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο ελληνικός λαός γονατίζει κάτω από το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, τρέμει να ανοίξει τους λογαριασμούς ρεύματος και αγωνιά για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται ως… celebrity που παραχωρεί συνέντευξη για τις μαγειρικές του ικανότητες και τα καβγαδάκια με τη γυναίκα του!

Άφωνοι οι ακροατές του Sfera, άκουσαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να μιλάει στην εκπομπή Πρωϊνό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να περιγράφει τις διαφωνίες που έχει στο σπίτι με τη Μαρέβα για το κλιματιστικό και να απαντάει σε ερωτήσεις όπως αν ξέρει να μαγειρεύει… ντολμαδάκια.

«Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε πάντα για το air condition» είπε εξηγώντας ότι καβγαδίζουν για την θερμοκρασία του κλιματιστικού.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης απάντησε και στην ερώτηση για το αν κάνει δουλειές στο σπίτι, αναφέροντας ότι φτάνει μόνο μέχρι την αλλαγή λάμπας: «Μέχρι εκεί νομίζω ότι μπορώ, ναι. Πολλά περισσότερα μην μου λέτε. Μέχρι καμία λάμπα» είπε και πρόσθεσε ότι ξέρει που… βρίσκονται οι ασφάλειες του σπιτιού.

Μεγάλη αναφορά έγινε και στις ικανότητές του στη μαγειρική, όταν ο Κυριάκος ρωτήθηκε αν μαγειρεύει: «Τίποτα, τίποτα απολύτως» είπε και μετά πρόσθεσε ότι αν είναι μόνος του στο σπίτι μπορεί να φτιάξει «καμία ομελέτα». Πρόσθεσε δε ότι ξέρει να κάνει πολύ καλό μπάρμπεκιου, αλλά όπως διευκρίνισε «το μπάρμπεκιου δεν είναι μαγείρεμα».

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κυριάκος μίλησε και το «δράμα» που ζει από το συνεχές κυνήγι των παπαράτσι, σημειώνοντας ότι «αυτό είναι μια δυσκολία του δημόσιου βίου, ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει ένα κινητό και θα σε φωτογραφίσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ