Της ειπε: Σήμερα θα σε σφάξω – Θα σου κόψω τα λαρύγγι – Αλλα τον άφησαν ελεύθερο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 29χρονη κατέληξε στο αυτόφωρο με τον κακοποίητή της, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος!
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης μιας 29χρονης κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η ίδια, την χτύπησε, προξένησε ζημιές στο όχημά της και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Ο 31χρονος άντρας απειλούσε με κάθε τρόπο την 29χρονη, ενώ έφτασε στο σημείο και να την χτυπήσει επειδή η ίδια αρνιόταν να τα ξαναβρούν. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η νεαρή γυναίκα υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Για μήνες ολόκληρους ο ίδιος επέμενε φορτικά να γυρίσει κοντά του, και το περασμένο Σάββατο, όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν, ο 31χρονος, όπως καταγγέλλει η 29χρονη, της επιτέθηκε και την χτύπησε, ενώ «έσπασε» και το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Σαντορίνης και ο 31χρονος συνελήφθη, ωστόσο ο ίδιος απάντησε με μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 29χρονη. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο στο πρωτοδικείο Νάξου και πήραν αναβολή για την Τετάρτη. Μαζί με την 29χρονη αφέθηκε ελεύθερος και ο 31χρονος.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, ο 31χρονος ακούγεται να απειλεί ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του. «Θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω, θα σου κόψω το λαρύγγι» ακούγεται να της λέει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ