Τα λέει έξω απο τα δόντια ο Χρήστος Πολίτης: Άφησαν αμολητό τον βιαστή γιατί η δικαιοσύνη είναι υπέρ των ισχυρών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μάσησε ούτε λεπτό τα λόγια του ο θρυλικός «Γιάγκος Δράκος» που επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας, με τα φλας όλων των φωτογράφων και των τηλεοπτικών καμερών να πέφτουν πάνω του.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ο Χρήστος Πολίτης, ο ακριβοθώρητος ηθοποιός που έγραψε μια μοναδική πορεία στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, είχε την τιμητική του, έστω και για μερικά λεπτά της ώρας. Ο λόγος, η επιστροφή του στα κινηματογραφικά πλατό για την ταινία του Χρήστου Μασσαλά «Broadway». Οπως πρώτη η «Εspresso» είχε γράψει πριν από περίπου οκτώ μήνες με δηλώσεις του σπουδαίου ηθοποιού, έχουν περάσει 47 χρόνια από την τελευταία του κινηματογραφική δουλειά. Ο ίδιος μετά τη μεγάλη αυτή παύση επανήλθε και πήρε έναν ρόλο-έκπληξη στην ταινία.

3684 XRISTOS POLITIS 19092022

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ηταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσαλά. Εχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά» είπε ο Χρήστος Πολίτης φανερά δυσαρεστημένος από όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία.

3765 XRISTOS POLITIS 19092022

Κατά την έξοδό του από την πρεμιέρα της ταινίας που έγινε την Κυριακή το βράδυ σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, όταν ρωτήθηκε για όσα έχουν καταγγελθεί από συναδέλφους του με το #MeΤoo, απάντησε ευθέως χωρίς καμιά περιστροφή: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Οσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η Δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολητό έξω» ανέφερε ο Χρήστος Πολίτης, βάζοντας έτσι τη δική του σφραγίδα με τα λόγια του σε αυτή την υπόθεση που έχει απασχολήσει την ελληνική κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ