Νταής απο την Αλβανία αποπειράθηκε να πνίξει την πρώην συζυγο του – Εισεβαλε νύχτα στο σπίτι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία άτυχη γυναίκα, η οποία βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, την ώρα που κοιμόταν…

Ο δράστης έκανε κυριολεκτικά έφοδο στο σπίτι όπου ζει η 34χρονη. Κατάφερε να μπει στο εσωτερικό της οικία της, και να τής επιτεθεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα.Αμέσως μετά ο «νταής» το έβαλε στα πόδια, αλλά αυτή τη φορά δεν απέφυγε τη σύλληψη. Η 34χρονη  -αλβανικής καταγωγής- παραμένει σε κατάσταση σοκ, με μια ολόκληρη γειτονιά στην πόλη, να προσπαθεί να συνέλθει από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και τις απεγνωσμένες φωνές της γυναίκας για βοήθεια. Συγκεκριμένα, ο επίσης αλβανικής καταγωγής άνδρας μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του και την έπιασε από το λαιμό, ενώ εκείνη κοιμόταν. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το θύμα, κοιμόταν στο σπίτι της, στην οδό Κονδυλάκη, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από το λαιμό απειλώντας την.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα ακολουθήσει και η διοικητική απέλασή του, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Η 34χρονη, που επίσης ζει παράνομα στην Ελλάδα, αντιθέτως, δεν κινδυνεύει με απέλαση, καθώς προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ