Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά έπεσε μια γυναίκα στην Καλαμάτα πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η γυναίκα η οποία επέστρεφε στο σπίτι της με την μηχανή της, σταμάτησε σε φανάρι, όταν ξαφνικά μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών της επιτέθηκε και την έριξε στον δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ωστόσο λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας της, διακομίστηκε στο Παναρκαδικό της Τρίπολης.

«Έζησα στιγμές τρόμου. Έπεσα… έπεσα κάτω. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε περιμένω να ηρεμήσουν λίγο τα οιδήματα για να μπορέσω να υποβληθώ σε χειρουργείο. Εκτός του ότι έχω τραύματα σε όλο μου το σώμα, έχω τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, κάτω στα ζυγωματικά και πάνω από το φρύδι που χρειάζεται να γίνει επέμβαση γιατί είναι σπασμένο» δήλωσε μιλώντας στο Star.

«Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε», ανέφερε αρχικά.

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», δήλωσε στο Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ