Τον εκτέλεσε εν ψυχρω ο κολλητός του φίλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύθηκε τελικά το μυστήριο της δολοφονίας του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας την περασμένη, Παρασκευή (16/9). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας 25χρονος, πολύ στενός φίλος του θύματος, φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα, γιατί όπως είπε τού έκανε bullying!

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο μαρμάρων με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει. Συγκεκριμένα, ο δράστης υποστηρίζει πως ο 52χρονος του έκανε bullying στο παρελθόν και πως εκείνος έφταιγε για την απόλυσή του. Έκτοτε ο 25χρονος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 την περασμένη, Παρασκευή 16/9 άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πίστευαν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και τελικά είχαν δίκιο. Ο δράστης πιθανότατα γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι έρευνες περιστρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αναζητώντας εάν ο 52χρονος είχε κάποια προσωπική διαφορά ή κάποιο «ανοικτό» μέτωπο ενώ, εξετάζονταν ακόμα και το ερωτικό κίνητρο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία και η αντιζηλία μεταξύ ανδρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ