13χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε παιδικη χαρα στην Κρήτη – Άρχισε να κοβει τις φλέβες της με ξυραφάκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ασύλληπτα τα όσα συνέβησαν σε παιδική χαρά στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη, όταν ένα 13χρονο κοριτσάκι, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά!

Το κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία μένει στην περιοχή με τους γονείς του και το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στην κεντρική παιδική χαρά, η οποία ήταν γεμάτη με παιδιά και γονείς. Ξαφνικά έβγαλε ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του και άρχισε να κόβει τις φλέβες του!

Αμέσως επικράτησε πανικός με τους γονείς να καλούν για βοήθεια και να προσπαθούν να απομακρύνουν τα παιδιά τους, για να μην βλέπουν την 13χρονη που αιμορραγούσε. Εκείνη την ώρα συμπτωματικά περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος, με τους ένστολους να σπεύδουν για να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το ίδιο βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση διεξάγεται για την υπόθεση, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν πάρει κατάθεση από τους γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι και βρίσκονται σε σοκ μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του παιδιού τους.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση στο παιδί και μόλις οι γιατροί το επιτρέψουν, θα δώσει και κατάθεση στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ