Η αναφορά του Κυριάκου στις ΗΠΑ, που σόκαρε τον Τσίπρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως σαδιστική μπορεί να εκληφθεί η πανηγυρική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε οικονομικό Φόρουμ όπου συμμετείχε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου υπερηφανεύθηκε και καμάρωνε για το περιβόητο μαξιλάρι των 40 δις, το οποίο του άφησε ο Τσίπρας με τον Καμμένο!

Ενώ στο εσωτερικό ο Μητσοτάκης εκτοξεύει συκοφαντίες για τα δήθεν χαμένα 100 δις από την διαπραγμάτευση του 2015, το δήθεν αχρείαστο τρίτο μνημόνιο – που αν είχαμε μείνει με το δεύτερο σήμερα θα είχαμε χρεοκοπήσει και δεν θα είχε μείνει ούτε ένα τούβλο στην κατοχή του Δημοσίου – Στο εξωτερικό το μόνο πράγμα για το οποίο νιώθει περήφανος, είναι τα γεμάτα ταμεία που του άφησε – βλακωδώς – ο Τσίπρας!

Και λέμε βλακωδώς, διότι για να εξοικονομηθούν αυτά τα δισεκατομμύρια, γονάτισε κυριολεκτικά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έβλεπαν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους να καταλήγει στην πληρωμή των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Αυτός ήταν και ο λόγος – μαζί φυσικά με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών – που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην εξουσία.

Σήμερα λοιπόν ζούμε το αδιανόητο: Τον Μητσοτάκη να πανηγυρίζει και να υπερηφανεύεται για τα δύο εγκληματικά λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης: Την συμφωνία των Πρεσπών και το μαξιλάρι των 37 δις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ