Αυτοκτονησε με καραμπίνα – Την έβαλε στον λαιμό του και πάτησε τη σκανδάλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφησε σημείωμα που ελεγε Τι σημερα, το αύριο, τι τωρα.

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 64χρονος αγρότης, κάτοικος Ξινόβρυσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αγροτικό του αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου, έβγαλε κυνηγετικό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο ανίατης ασθένειας, ενώ πριν προβεί στην πράξη της αυτοκτονίας, είχε φροντίσει να γράψει ένα σημείωμα που… εξηγούσε: «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα».

Η αυτοκτονία του 64χρονου έγινε σε ένα χωράφι, στο δρόμο Ξινόβρυσης στις 13.15 χθες το μεσημέρι. Διερχόμενοι οδηγοί άκουσαν τον πυροβολισμό, κατάλαβαν τι συνέβη και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος αγρότης, σταμάτησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε διαδρομή από Ξινόβρυση προς Αργαλαστή, βγήκε από το αγροτικό του αυτοκίνητο προχώρησε περίπου 10 μέτρα σε ένα χωράφι και με το όπλο του πυροβολήθηκε στο ύψος του λαιμού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Ο αυτόχειρας είχε φροντίσει να γράψει ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στα ρούχα του στο οποίο έγραψε: «Τι σήμερα τι αύριο, τι τώρα»… και ζητούσε συγγνώμη για την πράξη του από τη σύζυγο, τα παιδιά του και τον Θεό.

Ο 64χρονος έπασχε από καρκίνο, βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο, είχε είχε αδυνατίσει υπερβολικά και είχε εμφανίσει ίκτερο. Επειδή, πιθανόν, η κατάστασή του συνοδευόταν από αφόρητους πόνους, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, για να σταματήσει το μαρτύριο του ιδίου και της οικογένειάς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ