Πρωτοφανες: Ο υπουργος κάλεσε την χήρα Βαλυράκη στο υπουργείο για να της πει να σταματήσει να ψάχνει και να την πείσει πως ήταν ατυχημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας ο κουνιάδος του Κρητικού πρώην υπουργού, κ. Θανάσης Παπαθεοδώρου, αποκάλυψε ότι υπήρξε προσπάθεια να πειστεί η χήρα του αείμνηστου Βαλυράκη από τον υπουργό Δικαιοσύνης και μια σύμβουλό του ότι ο θάνατος του συζύγου της ήταν ατύχημα!

Οπως ειπε ο Παπαθεοδώρου, τον Σεπτέμβριο του 2021 η χήρα του υπουργού κλήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό, οπου ο υπουργός επιχείρησε σ’ εκείνη τη συνάντηση να πείσει τη χήρα Βαλυράκη ότι ο θάνατος του συζύγου τους ήταν ατύχημα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τον κ. Παπαθεοδώρου ότι ο υπουργός κάλεσε στην εν λόγω συνάντηση και μια σύμβουλό του, εισαγγελική λειτουργό, η οποία επίσης προσπάθησε να πείσει τη χήρα Βαλυράκη ότι ο σύζυγός της δε δολοφονήθηκε, αλλά έχασε τη ζωή του εξαιτίας ατυχήματος. Αργότερα η οικογένεια έμαθε ότι η εν λόγω εισαγγελική λειτουργός ήταν κουμπάρα του κ. Δημήτρη Προκοπίου! Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Προκοπίου είναι ο εισαγγελέας ο οποίος είχε βάλει στο «αρχείο» την υπόθεση Βαλυράκη. Εξάλλου, πριν από μερικές μόνο ημέρες, βγήκε από το αρχείο η μήνυση που είχε υποβάλει κατά του κ. Προκοπίου για παράβαση καθήκοντος η οικογένεια Βαλυράκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ