Σάλος στο Instagram με την απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Να θυμησουμε πως την Παρασκευή η Δούκισσα Νομικού δεν βγήκε στον αέρα του “Πρωινού” με τις φήμες για την αποχώρησή της να οργιάζουν κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε στο μεσημέρι της Κυριακής, όταν και ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το “Πρωινό” ωστόσο παραμένει στο ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1″.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας το κανάλι που σεβάστηκε την επιθυμία της να αποχωρήσει και ευχήθηκε στον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα και στους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής καλή συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ