Το κρατίδιο που αθωώνει Χριστοφοράκους αλλά διώκει Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη, δεν μπορεί να λέγεται Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η έννοια της δικαιοσύνης, δολοφονείται στον τόπο που γεννήθηκε.

Να λοιπόν που στην διαχείριση Μητσοτάκη όλα είναι και στην δικαιοσύνη ακόμα δυνατά. Αθωωθήκανε ή παρεγράφησαν ενεχόμενοι για το σκάνδαλο με την SIEMENS.

Πάλι καλά που οι αθωωμένοι, δεν διεκδικούν αποζημιώσεις, από το Ελληνικό δημόσιο,
λόγω του «διασυρμού» που υπέστησαν, από την τότε καταδίκη τους, με τον λαό να συμπεριλαμβάνεται. Η απόφαση του δικαστηρίου που τους αθώωσε μόνο πρωτοσέλιδο θέμα δεν ήταν.

Εδώ πρέπει να υπομνησθεί πως και ο τωρινός Μητσοτάκης είχε λερωμένη τη φωλιά του καταδεχθείς «διαστημικό» τότε τηλεφωνικό κέντρο οποίο και έσπευσε να πληρώσει με το ξέσπασμα του σκανδάλου, ανακοινώνοντας μάλιστα αυτό, ζωντανή παρέμβαση, στον Καμπουράκη τού τότε MEGA. Ο δε τότε τσιφ ενεχόμενος Χριστοφοράκος διατηρούσε κοινωνική σχέση με την αδελφή του Ντόρα ως η ίδια είπε σε κάμερα. Για να μην ξεχνιόμαστε.

21bc5492 f81f 4cc1 b97c 53d9efbb93c1

Σήμερα λοιπόν η τώρα δικαιοσύνη δικάζει πρώην υπουργό δικαιοσύνης και πρώην εισαγγελέα επειδή ο πρώτος εκτελώντας το καθήκον του ενόχλησε τηλεφωνικώς και με την έκφραση, με δυό λόγια, « γιατί το τραβάτε;» η δε κυρία διότι μετα τεκμηριωμένη έρευνα εισηγήθηκε παραπομπή, προσώπων του κόμματος που σήμερα κυβερνά αυτοδύναμα, και κατά πλειοψηφία ( ένεκα αυτοδυναμίας) και με πρωτοφανείς ταχύτητες τους έστησε ειδικό δικαστήριο οποίον και διεξάγεται χωρίς, έστω και μερική, τηλεοπτική κάλυψη, οποία κάλυψη ζήτησε ο κατηγορούμενος υπουργός. Ποιός φοβάται τα τί ακούγονται μέσα στην αίθουσα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ