Η μητερα της 22χρονης αστυνομικίνας: Η κόρη μου δεν έχει σχέση με αυτά – Αγάπησε ένα καλό παιδί αλβανικής καταγωγής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την σύλληψη της 22χρονης κόρης της, δόκιμης αστυνομικού, που φέρεται να έδινε πληροφορίες στους κακοποιούς που είχαν μετατρέψει σε κρησφύγετο τους τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, μίλησε η μητέρα της.

Η ίδια, μετά τον χαμό του συζύγου της ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια στα ΜΑΤ, μεγάλωσε μόνη της τα τρία παιδιά της, τα οποία βίωσαν την απώλεια της πατρικής φιγούρας.

«Η κόρη μου γνώρισε τον Β. ένα καλό παιδί αλβανικής καταγωγής ο οποίος πραγματικά την αγάπησε και την αγαπά. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν η κόρη μου ενταχθεί στην αστυνομία» δήλωσε στο protothema.gr. η μητέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού.

Η μητέρα της νεαρής ένστολης υποστηρίζει ότι η κόρη της και ο Αλβανός σύντροφός της, δεν έχουν καμία σχέση με τις παράνομες πράξεις: «Δεν σας κρύβω ότι είχα ανησυχήσει όμως μιλώντας με το παιδί μου, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια σχέση με αγνά αισθήματα και από τις δυο πλευρές, οπότε δεν έβλεπα κάποιο σοβαρό λόγο για να παρέμβω. Ίσως πλάι του βρήκε κάποιον που την έκανε να αισθανθεί ασφάλεια. Τώρα αν αυτό το παιδί έκανε παρέα με άτομα που διέπρατταν παρανομίες, είναι κάτι που δεν γνωρίζω αλλά και πάλι σας λέω, ούτε εκείνος ούτε η κόρη μου έχουν σχέση με όσα τους αποδίδονται. Φανταστείτε ότι αυτό το παιδί δεν είχε ούτε το νοίκι να πληρώσει για ένα μικρό καφέ που είχε ανοίξει».

Όπως περιέγραψε η μητέρα της νεαρής δόκιμης, την στιγμή που οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι τους για να συλλάβουν την 22χρονη την ρώτησαν αν γνώριζε ότι είχε δύο κινητά τηλέφωνα: «Η κόρη μου κοιμόταν εκείνη τη στιγμή. Με ρώτησαν οι αστυνομικοί, αν γνωρίζω ότι η κόρη μου έχει δυο κινητά τηλέφωνα και τους απάντησα, Ναι. Το ένα από τα δυο κινητά ήταν συνδεδεμένο στο Wifi και το χρησιμοποιούσε απλά για να βλέπει ταινίες, τίποτα παραπάνω. Είναι δυνατόν μια δόκιμη αστυνομικός να γνώριζε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ; Και να τους ενημέρωνε για πότε θα γίνει έφοδος ή εγώ δεν ξέρω τι; Η κόρη μου καταρχάς δεν υπηρετούσε Ζωγράφου αλλά στο Γαλάτσι και στην Τροχαία» δήλωσε και πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει με την κόρη της: «Μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους. Την πιστεύω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ