Ολγα Γεροβασίλη: Καταγγέλλει κουκούλωμα των υποκλοπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτροπής της Βουλής η οποία υποτίθεται πως θα διερευνούσε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εν όψει και της αυριανής κατάθεσης του Νίκου Ανδρουλάκη στην Εξεταστική, με την οποία θα κλείσει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων, τα κόμματα καταγγέλλουν τις «γαλάζιες» μεθοδεύσεις, εξηγώντας πως επί της ουσίας η Εξεταστική ουδέποτε επιτέλεσε το έργο της.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ολγας Γεροβασίλη, η οποία σε ραδιοφωνική συνέντευξή της τόνισε: «Εξαρχής δεν περιμέναμε πολλά πράγματα από αυτή την Εξεταστική, με δεδομένο το προηγούμενο της Εξεταστικής για τη λίστα Πέτσα, όπου η Νέα Δημοκρατία ακολούθησε ακριβώς την ίδια τακτική, απορρίπτοντας την κλήση κρίσιμων μαρτύρων».

Η ίδια κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επικαλείται το απόρρητο «ως άλλοθι για συγκάλυψη», ενώ την ίδια ώρα μίλησε για «ακόμα ένα λιθαράκι από την κυβέρνηση στην έλλειψη λογοδοσίας, στην υπονόμευση των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ