Γιώργος Βενετσανος: Προσβολή στην νοημοσύνη των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιώργος Βενετσανος

«Πολλά τα μηνύματα που στέλνει σήμερα το νέο απόκτημα του Πολεμικού Ναυτικού. Η ταχύτητα και ο εξοπλισμός του δηλώνει ότι τα νερά μας θα παραμείνουν απόρθητα. Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται».

Τι όμορφα λογία, τι πατριωτικά, τι λεβεντιά, τι εθνική ανάταση, έλα μου όμως που οι Τούρκοι σύμφωνα με τις αναφορές του ΓΕΕΘΑ, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2022 έχουν κάνει τις εξής παραβιάσεις και παραβάσεις:

· Τα εναέρια σύνορα της χώρας μας τα έχουν κάνει κόσκινο κατά 5.858 φορές!!!
· Έχουν παραβιάσει τον εθνικό εναέρια χώρο, πετώντας 156 φορές πάνω από ελληνικό έδαφος!!
· Τα θαλάσσια σύνορά μας παραβιάστηκαν κατά 964 φορές.

Το 2020 το Οruc Reis κάνει έρευνες σε όλη την ελληνική υφαλοκρηπίδα και τα εθνικά χωρικά ύδατα συνοδευόμενο από τουρκικό στόλο και βοηθητικά σκάφη. Οι έρευνες που τα επίσημα επισημά χείλη (ενώ γνώριζαν τι συνέβαινε) μας έλεγαν «δεν έγιναν», αλλά τελικά έγιναν και με το παραπάνω, σύμφωνα με την επιβεβαιωτική δήλωση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού αντιναύαρχο Α. Διακόπουλου που παραδέχτηκε δημοσίως το αυτονόητο, ότι το Oruc Reis κάνει έρευνες με αποτέλεσμα να τον απολύσουν την ίδια μέρα.

Έρευνες οι οποίες έγιναν στα όρια των εθνικών χωρικών υδάτων, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σαρώνοντας για αρκετό καιρό από το Καστελόριζο μέχρι την Κάρπαθο και την Κρήτη.

Οπότε τώρα να βγαίνουν κάποιοι και να το παίζουν σκληροπυρηνικοί και τουρκοφάγοι λέγοντας μας ότι: «όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται». Ε, αν μη τι άλλο συνιστά μέγιστη ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του συνόλου των Ελλήνων πολιτών και ειλικρινά μου θυμίζει αυτό που λέει ο θυμοσοφος λαος μας: «εγώ γελώ με δώδεκα, και δεκατρείς με εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ