Απίστευτες εκφράσεις ανάμεσα σε Βουλαρινο και Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριος καυγας στο διαδίκτυο ανάμεσα στον Μάνο Βουλαρινο και τον Αδωνι Γεωργιαδη.

Όλα άρχισαν οταν ο Βουλαρινος εγραψε:

Πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που σήμερα φέρνει τροπολογία με την οποία παρατείνεται η ασυδοσία των τραπεζοκαθισματων παρότι πια μέτρα για τον κορωνοϊό δεν υφίστανται. Υποθέτω ότι στο Μαξίμου σκεφτηκαν ότι ένα ψηφοθηρικο σκάνδαλο ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

Με τον Αδωνι Γεωργιαδη να του απαντά:

Κάνετε λάθος μεγάλο και δεν προσφέρεται για χιούμορ! Αν ξαφνικά εν μέσω της περιόδου τα σταματούσαμε μπορείτε να υπολογίσετε πόσοι εργαζόμενοι, που καλύπτουν αυτά τα τραπέζια θα έχαναν αύριο την δουλειά τους; Θα ξεκινήσει η νέα περίοδος με τα προηγούμενα τετραγωνικά ομαλά

Και τον Βουλαρινο να του απαντά:

Δεν κάνω χιούμορ. Αν και χρειάζεται πολύ χιούμορ για να αντέχεις να κυκλοφορείς στη χώρα που τα πεζοδρόμια χαρίζονται στα καφέ και τα εστιατόρια. Απαράδεκτο δωράκι με δικαιολογιες που μοιάζουν με αυτών που παρκάρουν στα πεζοδρόμια και λενε “πού να το αφήσω;”

Και τον Αδωνι να του απαντά ξανά:

Η ζωή είναι η τέχνη της συμβιώσεως. Εσείς να περπατάτε με άνεση οι υπόλοιποι να έχουν εργασία. Λίγο υπομονή θα κάνουμε όλοι και αγαπημένοι θα πάμε παρακάτω. Τα καταστήματα γνωρίζουν ότι στη νέα περίοδο θα πρέπει να κάνουν τα σχέδια τους με τα παλαιά τετραγωνικά αλλά ομαλά.

Και τον Βουλαρινο να του απαντά ξανά:

Εμένα δεν μου αρέσει να συμβιώνω με την ασυδοσία. Δεν έχουμε τα ίδια γούστα στη συμβίωση. (Και δεν ξέρω πώς νομίζετε ότι το επικίνδυνο περπάτημα στο δρόμο επειδή δεν υπάρχει πεζοδρόμιο είναι άνετο, ιδιαιτέρως με καρότσι παιδιου)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ