50χρονος κατερρευσε ενώ οδηγούσε στην εθνικη οδό και έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας ξαφνικός θανατος ενος νέου ανθρώπου. Έφυγε ξαφνικά στα 50 του χρόνια  ενώ οδηγούσε. Πρόλαβε μόνο μόλις άρχισε να νιωθει πως χάνει τις αισθήσεις του να κανει δεξιά και να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Μια ακόμη τραγωδία ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των ξαφνικών θανάτων στη χώρα μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μένουν δυστυχώς χωρίς απάντηση.

Ένας 50χρονος που είχε ταξιδέψει στην Αλβανία, επέστρεφε χθες το μεσημέρι στη βάση του, όταν ευρισκόμενος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, άρχισε να μη νιώθει καλά.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί του ως συνοδηγός και ένας φίλος του. Στο 148ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, η αδιαθεσία που ένιωθε ο 50χρονος και η αίσθηση ότι αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του, τον οδήγησαν στο να κάνει δεξιά στη ΛΕΑ και να σταματήσει εκεί.

Ο φίλος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, αλλά και την αστυνομία, αλλά ήταν δυστυχώς αργά. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον σώσουν και στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο θάνατός του οφείλεται σε «παθολογικά αίτια», ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για περισσότερα στοιχεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ