Σαν μαχαραγιάδες ζούσαν ο Εσκο απο την Αλβανία και τα τσιράκια του στην Πανεπιστημιούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «Έσκο», ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ως «άντρο» και ορμητήριό της την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, ήταν «βουτηγμένος» στην παρανομία από τα 12 του, έχοντας ως πρότυπο τον θείο του, «Τίτι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η καθημερινότητα του «Έσκο» ήταν γεμάτη καταδιώξεις, «σκηνικά» με πυροβολισμούς και ναρκωτικά, αλλά και χλιδάτες διακοπές, καθώς, όταν δεν κρυβόταν στην Πολυτεχνειούπολη, δεν έκανε κάποια ληστεία ή δεν στρατολογούσε νέα μέλη στη συμμορία του, απολάμβανε τη «μεγάλη» ζωή. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το κανάλι, τον βλέπουμε μαζί με τη σύζυγό του στα χιόνια και σε κάποια παραθαλάσσια τοποθεσία, ενώ, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, πριν από λίγους μήνες, βρισκόταν σε ακριβό ξενοδοχείο στην Αρτέμιδα.

Η σύζυγός του, η οποία επίσης συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με την αστυνομία γνώριζε τα πάντα για τη δράση του. Φίλη της αποκαλύπτει, μιλώντας στο STAR: «Δεν τον έχω δει ποτέ. Το λέγαμε και στην Κ., δεν θα τον φέρεις μια φορά; “Θα τον φέρω, δεν έχει χαρτιά, είναι στην Αλβανία”. Δε μας έδειχνε ποτέ τίποτα για την προσωπική της ζωή, μια φορά πήγαν στην Αλβανία και δεν μας είπε για ποιο λόγο. Μου είπε “θα ζήσουμε εκεί”, μετά άλλαξαν γνώμη και γύρισαν».

Ο «Έσκο» διέφυγε στην Αλβανία τον Μάιο του 2020 και εμφανίστηκε ξανά στα μέρη μας τον Ιανουάριο του 2022. Έμενε στον 6ο όροφο της φοιτητικής εστίας. Γνώριζε καλά τους χώρους. Κινούνταν στην παρανομία από μικρό παιδί.

esko symmoriaa

Ήταν 12 ετών όταν πήγαινε ρούχα στον θείο του, τον «Τίτι», που κρυβόταν κι εκείνος στην Πολυτεχνειούπολη. Μάλιστα, ο «Τίτι» ήταν ο αρχηγός της περιβόητης συμμορίας των «ληστών με τα Καλάσνικοφ», που πριν από 11 περίπου χρόνια διέπραττε στη χώρα μας ληστείες και βιασμούς!

esko symmoria

Τη δική του «σκληρή» συμμορία ήθελε να δημιουργήσει και ο ίδιος. Μάθαινε στα νέα μέλη πώς να κρατούν όπλα. Πώς να κρύβουν τα όπλα στα παντελόνια τους και πώς να «χτυπούν» αστραπιαία. Ο ίδιος φάνταζε σκληροτράχηλος στα μέλη της συμμορίας του, όμως, όταν δέχθηκε τα πυρά της αστυνομικού, φέρεται να είπε: «Σώστε με και θα σας πω ό,τι θέλετε…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ