Οι μισοι πρωταγωνιστες απο τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 στη νέα αριστουργηματική σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνωστισμός απο πρώην πρωταγωνιστες της σειράς Άγριες Μέλισσες στην νεα σειρα του Mega, Μαυρο Ρόδο. Οπως διαβάζουμε στη σειρά πρωταγωνιστες ειναι δυο νέοι από αντίθετους κόσμους. Ένας παθιασμένος έρωτας. Μία σύγκρουση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Εκεί που η πίστη νικάει τις δοκιμασίες, εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο», το οποίο έρχεται με αγαπημένους ηθοποιούς και μοναδικούς χαρακτήρες.

Το «Μαύρο Ρόδο», η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30 και ζωντανεύει στις οθόνες μας ήρωες που παρασύρονται στη δίνη των παθών, των διλημμάτων και των μυστικών τους.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Θέμης Καστρινός (Λεωνίδας Κακούρης)

Ο πατέρας του Πέτρου, ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης. Σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος. Έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του. Ονειρεύεται να δει τον Πέτρο συνεχιστή των επιχειρήσεών του. Η γυναίκα του, η Αγγελική, διαφωνεί με τις δουλειές του και δεν θέλει να μπλέξει σε αυτές ο γιος τους. Όταν αποκαλυφθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα έρθει η σύγκρουση με τον πατέρα του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, στους ηθοποιούς του Μαύρου Ρόδου

Ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου)

Η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Γαλούχησε την Ελισάβετ με τις αξίες του μοναχισμού και της εμφύσησε την αγάπη για τον Χριστό. Θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, στους ηθοποιούς του Μαύρου Ρόδου

Βίκος (Γιάννης Κουκουράκης)

Νονός της νύχτας, αδίστακτος φονιάς με πρόσωπο και συμπεριφορά που δεν μαρτυράει το παραμικρό από τη σκοτεινή του πλευρά. Είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον έλεγχο της νύχτας. Παιδί αγνώστων γονέων, από μικρός έζησε σε ιδρύματα και μαθήτευσε κοντά σε έναν καμπανοποιό. Για τον Βίκο, το όπλο είναι η λύση σε όλα.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στο ρόδο

Πολυξένη Βελιώτη (Θεοφανία Παπαθωμά)

Η παράνομη σχέση της με τον Λευτέρη εξελίχθηκε σε γάμο. Όμορφη και θελκτική γυναίκα, δυναμική, εγωίστρια, χειριστική και φιλόδοξη. Στόχος της είναι μόνο τα χρήματα. Δεν ξέρει να χάνει κι όταν απειλείται γίνεται ακόμα πιο αδίστακτη και επικίνδυνη. Το μίσος της για την Ελισάβετ γίνεται πιο έντονο όταν ο Πέτρος ερωτεύεται εκείνη αντί για την κόρη της, την Όλγα. Όλα όμως αλλάζουν όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της ο Θέμης.

Η Θεοφανία Παπαθωμά στο Μαύρο Ρόδο

Ευτυχία Δημακούλη (Ελένη Καρακάση)

Η μητέρα του Γεράσιμου. Έχει το μαγειρείο του χωριού, από όπου όλοι περνούν για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν. Καλοπροαίρετη, δίκαιη, καλοσυνάτη. Έχει μεγάλο καημό με τον γιο της, που δεν βρίσκει ένα άλλο κορίτσι για να φτιάξει τη ζωή του. Αγκάθι στην καρδιά της είναι και η κόρη της η Γιάννα, που τα παράτησε όλα και έφυγε στην Αθήνα.

Η Ελένη Καρακάση, στους ηθοποιούς του Μαύρου Ρόδου
Με πληροφορίες απο το youfly.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ