Εκτέλεσε την γυναίκα του και το μωρο τους και μετά αυτοκτονησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεκάνη Καβάλας, όπου ένας άντρας 50 ετών πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί της Παρασκευής μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το kavalanews.gr.

Ο άντρας φέρεται να είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ενώ το παιδί τους ήταν περίπου ενός έτους, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα proininews.gr.

Με την κυνηγετική του καραμπίνα σκόρπισε το θάνατο ένας 56χρονος στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος αφού πρώτα πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη, γερμανικής καταγωγής σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 56χρονος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, φέρεται να βρισκόταν σε διάσταση με την 32χρονη τους τελευταίους μήνες και να είχαν μεταξύ τους διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, ο αυτόχειρας δράστης πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί του σύζυγο και παιδί, τους οποίους και οδήγησε στο κτήμα του, όπου και τούς δολοφόνησε εν ψυχρώ. Κατόπιν έστρεψε την καραμπίνα του στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη, για να πέσει νεκρός κι ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ