Μόλις 25 χρόνων παλικαρακι, νεκρό σε τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το αστραφτερό χαμόγελο του 25χρονου Σωτήρη έσβησε για πάντα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην περιοχή Ψαλίδι της Κω, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο λίγο πριν τη μαρίνα.

Ο νεαρός με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας, εργαζόταν ως εποχικός μάγειρας σε ξενοδοχείο της περιοχής και μετά το τέλος της βάρδιάς του επέστρεφε στο σπίτι του.

Όμως δεν τα κατάφερε, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το σώμα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, αλλά δυστυχώς εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Σωτήρης θα γινόταν σύντομα πατέρας, αλλά το μοιραίο τροχαίο του στέρησε αυτή τη χαρά…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την 30-09-2022/00.05’ επί της οδού Γ. Παπανδρέου στην Κω, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ