Εφιάλτης ο Πόντος για την Άγκυρα: Ο Πυρρίχιος από την ”Αγιά Σοφιά” παίζει σε όλα τα τουρκικά σπίτια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια απο το directus.gr/

Τρόμος και σοκ έχει καταλάβει την τουρκική ηγεσία και τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς οι εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ παίζουν σε όλα τα ΜΜΕ της ”γειτονικής” χώρας!

Η φλόγα που σιγοκαίει πλέον στη Τουρκία από κρυπτοχριστιανούς και από τους Ελληνες του Πόντου, γίνεται πλέον φωτιά. Τίποτα όπως φαίνεται δεν μπορεί να την σταματήσει.

Γι’αυτό τρομάζουν με αυτές τις εικόνες αυτές τις δύο ημέρες οι Τούρκοι!

pontos pontos

Ο Πόντος ζει και θα γίνει ο εφιάλτης του βαθέος κράτους της Τουρκίας.

Το βαθύ παρακράτος της Τουρκίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαγράψει την ιστορία του Πόντου. Είναι κάτι που τους φοβίζει.

Στην περιοχή ζουν ακόμα χιλιάδες κόσμου, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που όμως θυμούνται ακόμα τις ρίζες τους, μιλούν ακόμα την ποντιακή διάλεκτο και προσπαθούν κρυφά να διατηρήσουν τις παραδόσεις τους!

Tι αναφέραμε πρώτοι νωρίτερα:

Η νέα εξέλιξη:

Τα τουρκικά πλέον ανεβάζουν βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση της ΑΕΚ. Οι εικόνες με τον Πυρρίχιο έχουν κάνει τον γύρο της Τουρκίας και έχουν μπει σε όλα τα σπίτια, ειδικά σε αυτά του Πόντου!

Μάλιστα οι Τούρκοι αναφέρονται στο Πυρρίχιο και στην ποντιακή λύρα σε όλα τους τα βίντεο!

Μάλιστα, οι Τούρκοι ανέβασαν και ένα προκλητικό βίντεο, όπου στο αριστερό πλάνο έχουν εικόνες από τα εγκαίνια του γηπέδου και αριστερά, έχουν εικόνες με τον μουεζίνη στην Αγιά Σοφιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ