Ο Ερντογάν προετοιμάζει ντόπια και παγκόσμια κοινή γνώμη για πόλεμο, ουδείς εφησυχασμός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μυθεύματα περί απομονωμένου Ερντογάν και περί εσωτερικής κατανάλωσης, συνιστούν απειλή για την εθνική μας ασφάλεια. Οι Έλληνες πρέπει να προετοιμαστούν για πόλεμο με την Τουρκία.

Οι καθημερινές απειλές Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας όπως και όλων των ακόλουθων αυτού, δυστυχώς δεν είναι μόνον για εσωτερική κατανάλωση, που όπως πάντα ήταν και είναι.

Είναι και για μία προθέρμανση των στρατευμένων του, όπως και του λαού του. Και επιπροσθέτως της διεθνούς κοινής γνώμης, για να το συνηθίσει, πως δήθεν «τους πνίγει το δίκιο» ….τόσα..χρόνια, και δεν πάει άλλο, κλπ κλπ.Οι τροπολογίες των γερουσιαστών στο Αμερικανικό Κογκρέσο εναντίον του εξοπλισμού της Τουρκίας, δεν είναι επίδειξη φιλελληνισμού όπως (εσφαλμένα;) παρουσιάζεται εδώ.

Είναι επίδειξη/μήνυμα προς Τουρκία ότι αυτά που ήξερε να περνάει τα περασμένα χρόνια, για να διαπράττει τα εγκλήματα που μόνο λίγα δεν είναι, παρήλθε. Αυτό αποδεικνύεται και από την δεύτερη τροπολογία οποία και κατατέθηκε έχοντας ουσία πως τέλος τα …….(δες εκβιασμοί) με τις ΗΠΑ. Και οι δύο προέρχονται από υπηρεσιών πληροφόρηση, και αυτός είναι και ο λόγος που θα περάσουν, και αυτός είναι πάλι ο λόγος που οι Τούρκοι μετρούν το επόμενο βήμα, αν θα είναι στο «πεδίο» ή αλλού.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι το αν θα γίνει το «ντου» και το που θα γίνει, που θα γίνει οπωσδήποτε με την παραλαβή των Γερμανικών υποβρυχίων, διότι δεν τους μένει άλλον τι. Χάγη δεν θέλουν, στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα πάνω στη βάση του διεθνούς δικαίου δεν τους βγαίνει, τότε τί τους μένει; Η αποστρατικοποίηση των νησιών γι αυτό και είναι επικεντρωμένοι «ομαδόν» σε αυτό και σε τίποτε άλλο. Το θυμήθηκαν να το στείλουν στον ΟΗΕ ΤΩΡΑ.

Τα προηγούμενα κοντά 50 χρόνια, ….δεν υπήρχε ο Οργανισμός; Βεβαίως και υπήρχε μόνο που το κοίτασμα του Πρίνου δεν ήταν ευπρόσβλητο. Πήγαν και τότε να γαβγίσουν, γάβγισαν, δυναμικά μάλιστα και ήταν το 74. Δεν τους βγήκε και ήταν τότε που με τον Κίσιντζερ έκαναν ότι ήθελαν. Το Κυπριακό, τους βγήκε λίγο αργότερα.

Όμως αυτό που ο κόσμος λέει, πως πόλεμος δεν έγινε τότε με το Κυπριακό, τώρα θα γίνει; Ίσως ναι, ίσως όχι, αλλά οι οιωνοί το όχι δεν το δείχνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ